Intens Wonen Reviews | Lees reviews over http://www.intenswonen.nl (2024)

10

Heel Tevreden

Perfecte levering, op voorhand opgebeld hierover, fijne man.Ook heel tevreden met de aankoop zelf, een mooie loungeset die makkelijk te monteren was en prijs/kwaliteit lijkt zeer goed.

  • Aanbevelen? Ja

Danah , Leest

Reactie van het bedrijf

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering en de loungeset zelf. We willen altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding voor onze klant dus fijn om te horen dat je ook hierover positief bent.Bedankt voor je review en aanbeveling!Hopelijk zien we je snel weer.

10

Prima shop

Onlangs via Bol.com bij Intens Wonen een loungeset gekocht.Werd keurig gebeld voor de afleverafspraak welke de volgende dag al was.Levering was vlot en netjes.Prima shop dus.

  • Aanbevelen? Ja

Willem , Veenendaal

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je loungeset en de levering! Geweldig dat de afspraak snel geregeld werd en alles vlot en netjes is verlopen. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je loungeset! Volgende keer rechtstreeks bij ons kopen op www.intenswonen.nl ;)

5

Geleverd

Bijzettafels besteld, waren wel wat laat aangekomen ( post nl) maar ze zijn binnen en we vinden ze erg leuk.

  • Aanbevelen? Ja

Tineke , Haarlem

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat de bijzettafels binnen zijn en dat je ze erg leuk vindt! Het spijt ons dat de levering iets vertraagd was door PostNL. Bedankt voor je geduld en veel plezier met je nieuwe tafels!

Deze beoordeling is door de beoordelaar gewijzigd. Bekijk hier de originele beoordeling

×

Originele beoordeling

2

Niets geleverd

Ik heb nog niets ontvangen

  • Aanbevelen? Nee

Tineke , Haarlem

1

Fatboy poef nooit aangekomen.

Ik heb een fatboy poef besteld die nooit is aangekomen. Het ‘verzenden’ duurde eeuwig en daarbij is hij nooit aangekomen.

  • Aanbevelen? Nee

Adenike , Breda

Reactie van het bedrijf

Het spijt ons heel erg dat je Fatboy poef nooit is aangekomen. Helaas is deze kwijt geraakt bij de bezorgdienst, waarbij u de voorkeur had om uw bestelling te annuleren wat we daarop hebben gedaan en het betaalde bedrag hebben teruggestort.Bedankt voor je geduld en je feedback. Als er nog iets anders is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

10

Afspraken worden nagekomen

Ik had een pakket nodig waar je als klant vaker ziet staan “voor 17:00 gekocht” volgende dag geleverd.Contact gehad en het belang aangegeven vriendelijk correct en zeer behulpzaam (het was er op tijd en werd continue op de hoogte gehouden)Prijzen zijn zo scherp als kan tegenwoordig in de zee van aanbiedersNet als service, ondersteuning etc…Aanrader, ik bestel hier zeker opnieuw

  • Aanbevelen? Ja

Martine , Lelystad

Reactie van het bedrijf

Wat fantastisch om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de tijdige levering en de voortdurende updates. Fijn dat je onze prijzen en service waardeert in de huidige concurrerende markt. Bedankt voor je positieve feedback en je aanbeveling! We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen helpen.

10

In één woord geweldig

Snelle levering in veilige verpakking.Wellicht nog aandacht om verpakking nog iets milieuvriendelijker te maken.

  • Aanbevelen? Ja

Nico , Echt-Susteren

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was en de verpakking veilig was. We waarderen je suggestie om de verpakking nog milieuvriendelijker te maken en zullen dit zeker meenemen. Bedankt voor je input en veel plezier met je aankoop!

10

super-geweldig

mooie merken, goede acties en snelle verzending, tot weerziens

  • Aanbevelen? Ja

Rudi , Genk

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de merken, acties en snelle verzending. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen. Tot de volgende keer!

10

Heel erg tevreden!

Snelle levering, vaas was heel goed en netjes verpakt. Vaas identiek aan afbeelding website.

  • Aanbevelen? Ja

MoniKa , Castricum

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat de levering snel was en de vaas goed en netjes verpakt aankwam! Geweldig dat de vaas precies is zoals op de website afgebeeld. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe vaas!

9

Klantvriendelijke service

Probleem serieus genomen, heel blij met onze lampenkap.

  • Aanbevelen? Nee

Seyda , Albayrak

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je lampenkap en dat we je probleem hebben kunnen oplossen! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!

Deze beoordeling is door de beoordelaar gewijzigd. Bekijk hier de originele beoordeling

×

Originele beoordeling

2

Slecht!

Bestelling nog steeds niet ontvangen 8 dagen terug besteld. Jammer, zeer teleurstellend.

  • Aanbevelen? Nee

Seyda , Albayrak

10

Fantastische snelle service!

Fantastische snelle service!

  • Aanbevelen? Ja

Eric , Bergen NH

Reactie van het bedrijf

Geweldig om te horen dat je onze service fantastisch snel vond! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!

10

Prima aankoop en service

Snel geleverd, geen problemen

  • Aanbevelen? Ja

Samuel , Delfgauw

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en alles zonder problemen verliep! Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankoop!

10

Mooie spullen en snelle levering

Prachtige lampenkap besteld welke snel werd geleverd. In een lampenzaak zou levering 6 à 8 weken duren, hier was het binnen 1 week binnen!Zeker aan te raden!

  • Aanbevelen? Ja

Suzanne Tavares , Mijnsheerenland

Reactie van het bedrijf

Wat geweldig om te horen dat je de lampenkap snel hebt ontvangen, vooral in vergelijking met de langere levertijd bij andere winkels! We zijn blij dat je tevreden bent en danken je voor de aanbeveling. Veel plezier met je lampenkap en bedankt voor je positieve feedback!

10

Super mooi!

Hele mooie vaas gekocht, ik had voor 22:00 besteld en het de volgende dag in huis! De aankoop is een eye catcher in mijn interieur, ik ga er nog een kopen bij jullie binnenkort :)

  • Aanbevelen? Ja

Jane , Zaandam

Reactie van het bedrijf

Wat fantastisch om te horen dat de vaas zo snel bij je was en een eye-catcher in je interieur is! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor je positieve feedback en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen voor je volgende aankoop!

5

Incomplete bestelling 2x

Ik heb 3 dure lampen besteld.1x was de lampset compleet2e en 3e lamp waren incompleet.Er mist een trekontlasting van de elektriciteit draad. 2 kleine dingen wat je wel uiteindelijk nodig hebt om de lamp op te kunnen hangen.Gebeld met de klantenservice, netjes te woord gestaan. De klantenservice keek mee en wist na uitleg wat er ontbrak.Ik moest nog maar een x een mail sturen met een foto en dan hoopte de betreffende medewerker dat de leverancier dit op voorraad had en zin had om op te sturen.Dure lampen van €300 per stuk en dan deze afhandeling.Ik ga hier mijn andere meubels niet kopen!

  • Aanbevelen? Nee

M , Bodegraven

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. De klantervaring vinden wij erg belangrijk daarom vinden wij het dan ook jammer om te lezen dat deze niet goed is geweest.Wij hebben telefonisch contact gehad voor dat de recensie bij ons binnen is gekomen. Hierin hebben wij gevraagd om een foto op mail te sturen. Dit doen wij zodat wij mee kunnen kijken en zodat wij dit ook door kunnen zetten naar de leverancier. De mail hebben wij helaas nooit mogen ontvangen. Om deze reden hebben wij na ontvangst van uw recensie contact met u gezocht. Aangezien wij u graag verder willen helpen. Samen hebben wij naar een gewenste oplossing gezocht. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.

10

Top levering

De gekozen lamp is in het echt nog mooier dan op de afbeelding van af het moment van bestellen via Bol.Com tot aan de aflevering van Intens Wonen was alles perfect snelle levering en zeer goed op de hoogte gehouden door Intens Wonen.Intens Wonen jullie verdienen een groot compliment.

  • Aanbevelen? Ja

Wim Zomer , ZUTPHEN

Reactie van het bedrijf

Wat geweldig om te horen dat de lamp in het echt nog mooier is dan op de afbeelding! We zijn blij dat alles, van de snelle levering tot de communicatie, naar wens was. Bedankt voor je complimenten, die waarderen we enorm!Voor de beste ervaring en om toekomstige bestellingen nog makkelijker te maken, raden we je aan om rechtstreeks via onze website www.intenswonen.nl te bestellen. We kijken ernaar uit je daar weer te verwelkomen!

10

Topervaring

Zeer bevredigende ervaring bij deze webshop. Enorme keuze, overzichtelijk zoeken en vergelijken. Prijs/kwaliteit is goed in elke prijsklasse. Speciale dank voor het zéér zorgvuldig verpakken van de (soms kwetsbare) goederen. Op deze wijze is er geen enkel risico op transportschade. Aanbevelenswaardig.

  • Aanbevelen? Ja

Hugo , Borgloon

Reactie van het bedrijf

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij onze webshop! We zijn blij dat je de keuze, het overzicht en de prijs/kwaliteit waardeert. Het is fijn om te weten dat je het zorgvuldige verpakken van de kwetsbare goederen op prijs stelt en dat dit heeft bijgedragen aan een schadevrije levering. Bedankt voor je aanbeveling en je positieve feedback! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

10

Een meer dan tevreden klant !

Twee mooie spiegels gekocht, welke afzonderlijk zo goed zijn verpakt dat ze de reis meer dan veilig hebben kunnen maken. Vriendelijke benadering, mooie webwinkel. Hoorde dit via een leverancier van mijn werk in Brabant.

  • Aanbevelen? Ja

Tine , Almere

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de spiegels en de veilige verpakking! We zijn blij dat alles goed is aangekomen en dat je onze vriendelijke benadering en webwinkel waardeert. Bedankt voor de aanbeveling via je leverancier en je positieve feedback. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

7

Snel geleverd!

Leuk design de cielo spiegel.Goede service, spiegel had een deukje, maar goed opgelost.

  • Aanbevelen? Ja

A , Utrecht

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je het design van de Cielo spiegel leuk vindt! Het spijt ons dat de spiegel een deukje had, maar we zijn blij dat we het probleem goed hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je positieve feedback en je begrip. We hopen dat je veel plezier hebt met je spiegel!

Deze beoordeling is door de beoordelaar gewijzigd. Bekijk hier de originele beoordeling

×

Originele beoordeling

3

Snel geleverd, maar kwaliteit valt tegen

De afwerking van de curling spiegel valt erg tegen. Niet goed gelast en er zat een deuk in een van de ringen. Daar is deze spiegel echt te duur voor.

  • Aanbevelen? Nee

A , Utrecht

10

Perfect

Precies wat ik zocht en als het dan ook 100% aan je verwachtingen voldoet, dan wordt je daar blij van.

  • Aanbevelen? Ja

Alfred , Elspeet

Reactie van het bedrijf

Wat geweldig om te horen dat je precies hebt gevonden wat je zocht en dat het 100% aan je verwachtingen voldoet! We zijn blij dat je tevreden bent en dat het product je blij maakt. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!

10

Voorbeeld webshop

Duidelijke website - veel info (PTMD heeft geen afmetingen) - perfecte communicatie - zeer snelle levering - alles prima

  • Aanbevelen? Ja

Hugo , Borgloon

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je de website duidelijk en informatief vond. We zijn blij dat je de communicatie en snelle levering als perfect hebt ervaren.Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!

10

Perfect opgelost

Had een kapstok besteld maar daar zat een fabricage fout in.Na een korte mailwisseling met de klantenservice is de kapstok omgeruild met een ander exemplaar en bezorgd met hun eigen bezorgdienst.De chauffeur was top en de spullen worden netjes vervoerd.Snel en goed geregeld. Ouderwetse service zoals het hoort.

  • Aanbevelen? Ja

Jan-Willem , Katwijk

Reactie van het bedrijf

Het spijt ons te horen dat er een fabricagefout was met de kapstok. Fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen door het om te ruilen en met onze eigen bezorgdienst te leveren. We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de levering door onze eigen bezorgers Bedankt voor je positieve feedback en je waardering voor onze service!

9

Snelle levering

Fauteuil goed afgeleverd. Goed verpakt.En een degelijke stoel.

  • Aanbevelen? Ja

Maria , NIEUW-BEIJERLAND

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat de fauteuil goed is afgeleverd en netjes verpakt was! We zijn blij dat je tevreden bent met de fauteuil. Bedankt voor je feedback en veel plezier met je nieuwe fauteuil!

10

Goede persoonlijke service

Snellere levering dan verwacht tot op de plek waar het meubel moest staan!

  • Aanbevelen? Ja

Linda , Sittard

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat de levering sneller ging dan je had verwacht en dat het meubel precies op de juiste plek werd gezet! Als het enigszins mogelijk is helpen onze bezorgers graag mee.Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe meubel!

8

Mooi product

Mooie nachtkastjes besteld, goede kwaliteit. Levering was wat verlaat vanwege de leverancier. Hier hadden ze zelf wat pro-actiever in kunnen zijn.

  • Aanbevelen? Ja

Dennis , Nijmegen

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de nachtkastjes! Het spijt ons dat de levering vertraagd was door de leverancier en dat de communicatie hierin beter kon.We waarderen je feedback en zullen dit meenemen om onze service te verbeteren. Bedankt voor je geduld en veel plezier met je nachtkastjes!

10

top bedrijf met snelle bezorging

eenvoudig een hele mooie hangende tv meubel besteld online en deze werd binnen twee weken al bezorgd. super.

  • Aanbevelen? Ja

clifford , Eindhoven

Reactie van het bedrijf

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je hangende tv-meubel!Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe meubel!

Bedrijfsgegevens

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

085 201 0242

[emailprotected]

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires.Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed.Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.

Intens Wonen Reviews | Lees reviews over http://www.intenswonen.nl (2024)
Top Articles
125 Interesting Facts About Practically Everything
1000 Interesting Facts About Literally Everything - The Fact Site
Nullreferenceexception 7 Days To Die
Housing near Juneau, WI - craigslist
Faridpur Govt. Girls' High School, Faridpur Test Examination—2023; English : Paper II
Robot or human?
Wmu Course Offerings
Kansas Craigslist Free Stuff
Chris wragge hi-res stock photography and images - Alamy
Atrium Shift Select
What's New on Hulu in October 2023
Cape Cod | P Town beach
Santa Clara Valley Medical Center Medical Records
Günstige Angebote online shoppen - QVC.de
Thayer Rasmussen Cause Of Death
How Many Slices Are In A Large Pizza? | Number Of Pizzas To Order For Your Next Party
Transfer Credits Uncc
Moparts Com Forum
Mani Pedi Walk Ins Near Me
Char-Em Isd
2016 Hyundai Sonata Refrigerant Capacity
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Webcentral Cuny
Velocity. The Revolutionary Way to Measure in Scrum
8664751911
Watch The Lovely Bones Online Free 123Movies
Bing Chilling Words Romanized
Iroquois Amphitheater Louisville Ky Seating Chart
Www.publicsurplus.com Motor Pool
Everything To Know About N Scale Model Trains - My Hobby Models
Delectable Birthday Dyes
Cowboy Pozisyon
1636 Pokemon Fire Red U Squirrels Download
Solo Player Level 2K23
Planned re-opening of Interchange welcomed - but questions still remain
Craig Woolard Net Worth
Baddies Only .Tv
Wow Quest Encroaching Heat
Pensacola 311 Citizen Support | City of Pensacola, Florida Official Website
9781644854013
Wsbtv Fish And Game Report
Compare Plans and Pricing - MEGA
Aurora Il Back Pages
Сталь aisi 310s российский аналог
Simnet Jwu
Exploring the Digital Marketplace: A Guide to Craigslist Miami
26 Best & Fun Things to Do in Saginaw (MI)
The Sports Academy - 101 Glenwest Drive, Glen Carbon, Illinois 62034 - Guide
Aznchikz
Windy Bee Favor
10 Bedroom Airbnb Kissimmee Fl
Is Chanel West Coast Pregnant Due Date
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 6431

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.